Verzending

Leveringskosten:

  • België levering met laadklep: €199,- incl. BTW (geen heftruck nodig, niet mogelijk voor 4-koloms hefbruggen/parkeerbruggen)
  • België levering met oplegger: €199,- incl. BTW (heftruck nodig!)
  • België levering met laadkraan: €299,- incl. BTW (geen heftruck nodig)
  • Nederland (ex. eilanden) levering met laadklep: €199,- incl. BTW (geen heftruck nodig, niet mogelijk voor 4-koloms hefbruggen/parkeerbruggen)
  • Nederland (ex. eilanden) levering met oplegger: €199,- incl. BTW (heftruck nodig!)

 

Bestellingen worden geleverd na ontvangst van de betaling.

Leveringstermijn is afhankelijk van uw woonplaats en varieert doorgaans van 1 tot 7 dagen.

Leveringen worden meestal verzorgd door een externe transportfirma tenzij u kiest voor levering met laadkraan, als u zelf geen mogelijkheid hebt om te lossen (geen heftruck).

Levering van 2 koloms hefbruggen en schaarbruggen gebeuren met vrachtwagen voorzien van een laadklep en een transpalletwagen. Op die manier kan de transporteur de goederen met eigen middelen lossen zonder dat een heftruck of hulp nodig is. De goederen worden gelost 'aan de deurdrempel' op een vaste ondergrond. Levering met laadklep en transpalletwagen is niet mogelijk op hellende vlakken of op een losse ondergrond van kiezels of aarde. Leveringen die niet kunnen uitgevoerd worden door een gebrekkige losplaats zullen alsnog worden aangerekend. 

De chauffeur heeft een maximale lostijd van 10 minuten, bereid dus de losplaats voor. Lossen met de hand, zelfs met meerdere personen, is niet toegelaten omwille van de veiligheid.

Levering met oplegger vereist een heftruck ter plaatse om te kunnen lossen. Een (grote) oplegger kan beperkt manoeuvreren en kan daardoor niet overal geraken. Hou hier rekening mee.

Levering met laadkraan biedt de mogelijkheid om 4 koloms hefbruggen en parkeerbruggen te lossen op moeilijk bereikbare plaatsen zonder dat u zelf een heftruck nodig hebt. Met een aanhanger rijden we zo dicht mogelijk tot bij de plaats waar de hefbrug moet komen.

Er moet de dag van levering iemand aanwezig zijn.

Zelf afhalen in het magazijn in Gent is mogelijk op werkdagen tussen 8u en 12u en tussen 13u en 16u30u (donderdag en vrijdag tot 15u30). Buiten deze uren of in het weekend is niet mogelijk. Betalen ter plaatse is NIET mogelijk. Bij afhaling zijn er geen verzendingskosten of handelingskosten. Indien bij wijze van promotie de verzending gratis zou zijn, is er geen korting van toepassing.

Bij het magazijn in Gent is geen toonzaal. U kunt onze hefbruggen hier niet bekijken. Om onze hefbruggen goedkoop te kunnen blijven aanbieden, werken we uitsluitend online en bevindt onze toonzaal zich op internet. We zijn ervan overtuigd dat u op deze website voldoende scherpe foto's vindt om een correct beeld van onze hefbruggen te krijgen.