Garantie

Garantie, daar doen we niet moeilijk over.

De standaard garantie op onze artikelen bedraagt 1 jaar. Mits meerprijs of door aanbiedingen uitbreidbaar met 1 of 2 jaar, respectievelijk 2 jaar in totaal of 3 jaar in totaal.

De garantietermijn vangt aan op de dag van ontvangst van de goederen.

Gelet op de lage verkoopprijzen die wij uitsluitend kunnen aanbieden dankzij het overwegend online verkoopkarakter van onze firma worden garantiekwesties in dezelfde lijn afgehandeld zijnde van op afstand. Mits een duidelijke omschrijving van het probleem en eventueel op onze vraag het voorleggen van de nodige bewijsstukken zoals duidelijke foto's of video's van de werking van het toestel, worden gratis en zo snel als mogelijk wisselstukken opgestuurd. Tijdens de garantieperiode neemt onze firma de verzendingskosten voor zich. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad. Indien de benodigde onderdelen niet voorradig zijn, worden deze door ons bij de fabrikant besteld en na ontvangst door ons aansluitend naar de klant verstuurd.  

Enkel het, bij correct gebruik, mits correct periodiek onderhoud en mits correcte installatie, niet functioneren van één of meerdere onderdelen binnen de garantieperiode te wijten aan een productiefout geeft recht op garantie. Dit houdt in het leveren van de vervangstukken die nodig zijn om het toestel te herstellen. De herstelwerkzaamheden zijn ten laste van de klant. Garantie geldt enkel op de onderdelen die direct te wijten zijn aan een productiefout. Alle schade toegebracht door het verder gebruiken van het defecte toestel valt buiten garantie. Alle onderdelen onderhevig aan gebruiksslijtage zoals rubber hefpads en kunststof glijblokken vallen buiten garantie.